Sensual and artistic bondage


Først for nylig er jeg blevet opmærksom på en anden side af bondage end den jeg normalt praktiserer, her tænker jeg specielt på den kunstneriske og den æstetiske.

En kær ven præsenterede mig for det og det har kastet nogen timers læsning og et enkelt bogkøb af sig – helt ærligt så er jeg dybt fascineret og lysten til at bruge det i mit univers, samt hvordan er ved at forme sig i mit hoved.
Den japanske betegelse Kinbaku-bi (Frit oversat: Kunsten at binde stramt)  er den traditionsbundne japanske form. En vestlig adaption af den kunst er Shibari som praktiseres flere steder også i Danmark.
I en bondage session hvor den dominante tager sig god tid kan jeg som dominant give min partner en anderledes sanselig og tæt dominant oplevelse. Det kræver i forvejen stor tillid at være bundet, at turde overgive sig til friheden ved ikke at være i stand til at gøre indsigelse i fysisk forstand. Lægges en bondage der typisk tager 40-60 minutter at lægge vil man faktisk opleve at tiden forsvinder, at der er en helt utrolig nærhed mellem den dominante og den submissive med klar mental rollefordeling. Der er en konstant berøring som vinding for vinding gør den submissive tydelig bevidst om sin overgivelse og deri den store frihed der er i at være tvunget til forholde sig passivt i meget lang tid.

Se billederne og kig evt på det link til en suveræn oplevelse af den form hvor man bindes op så man hænger og svæver i rebene efter bindingen på tidens kvinder som jeg fik i min inbox  forleden.
Den oplevelse er så inspirende at jeg måtte dele den. Den bog jeg har købt er af Midori som er halvt Japaner, halvt amerikaer. Hun har skrevet en bog hvori hun deler ud af sin kunst og i linket nedenunder er der en link til en artikel hvori hun fortæller om bogen, dens oprindelse og sine motiver for at udøve denne kunstart

Links: Tidens Kvinder   Midori – The Seductive Art of Japanese Bondage

image-14 20141216_013519000_iOS 20141216_013556000_iOS 0554197409

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.