Released


11-03-2015 23-47-49Tankerne kredser om beslutningen .. trangen er der.. men er han ikke mere end det tænker han …. hans sind fokuseres…. fingrene flyver over tasterne… skriver  …. fortryder …. undskylder …. føler sig fanget af den initielle indskydelse … forsøger at undvige … er fanget … tænker dybt over beslutningen igen …. alt er pludseligt helt klart som den lysende sti i flyet der leder til nærmeste nødudgang … han sender den lange besked …. hun releaser ham omgående i respekt og med stor ydmyghed… han fyldes af ærefrygt … hans sub er ikke længere hans og alligevel føler han større tilhørsforhold nu end før.

Han aktiverer sig selv ,,,, slipper strømmen i sig fri … mærker suset og er omgående tændt … natten kalder … tasken findes frem … låses op … alt ligger stadig som da han forlod det for så længe siden … jakkesættet børstes … skjorten stryges  ….  slipset bindes … skoene pudses …. pisken findes frem … han stiller sig i værelset foran spejlet .han samler hænderne bag ryggen … pisken i den ene hånd .. betragter det stålsatte blik i øjnene … mærker pulsen i tindingen …. mærker bruset i årene … blodet samler sig og giver sig til kende i hans skridt ….

Han drejer sig mod entreen  … henter nøgler og kreditkort på vejen til hoveddøren som snart klikker i bag ham

He is back

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.