Surfing i subspace

Sir B

Vi har leget, og hun er forsvundet ind i sub-space. Jeg har lagt et tæppe over hende og sidder på briksen ved siden af, mens hun putter sig ind til mig med benene bøjet ind bag min ryg og overkroppen ind mod mit ene lår. Til at begynde med ryster hun, efterhånden ligger hun helt stille. Jeg holder hendes hånd med min ene hånd og har fat i hendes nakke med den anden. Sub gør hendes krop og sind grænseløs, mens hun svæver i en tilstand af velvære. Hun er forsvarsløs over for indtryk, ord og sansninger rammer hendes åbne sind fuldstændigt uden filter. Jeg holder om hende for at give hende fysisk tryghed, og jeg taler til hende med få ord i korte sætninger og dyb beroligende stemme for at skærme hende mod andre lydindtryk.

Hun kommer langsomt til sig selv igen, åbner famlende øjnene og kan ikke rigtig…

View original post 1.092 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s