Om MoE

Velkommen til min blog

Jeg er en dominant mand der praktiserer dominans, sensation play, disciplin og bondage.

Mit formål med bloggen er at vise min side af BDSM.
Jeg bruger primært s/h billeder da jeg finder dem mest udtryksfulde fordi beskueren ikke forledes til at fokusere på farver, men holdes fast i opstillingen i billedet og hurtigere forholder sig til det billedet siger frem for hvordan det ser ud. Billederne eksemplificerer situationer jeg enten har været i eller til fulde holder af.

Privat er jeg kæreste med en super dejlig pige med hvem jeg deler både kærlighed, liv og sexualitet. Større bliver det ikke når man føler at alt går op i en højere enhed.

Jeg skylder læseren information om at billeder der findes her på bloggen ikke er egne billeder. De er alle hente fra Google søgning, Tumblr, Pinterest eller andre sites hvor der postes billeder. Skulle du se et billede du kender ophavsretten til vil jeg påskønne det hvis du vil gøre mig opmærksom på det så jeg enten kan give behørig og respektfuld henvisning til ejeren af billedet eller i fald ejeren ønsker det, helt fjerne billedet.

De tekster jeg lægger Som links i toppen af sitet er  alle mine egne personlige holdninger og syn på den verden jeg praktisere BDSM i.
Jeg påberåber mig på ingen måde at være ekspert på noget område overhovedet, og jeg  har ingen intentioner om at belære nogen om noget. Mine ord skal derfor uanset ordlyd betragtes som intet andet end inspiration.

Hvis du finder en mening er det din og du kan frit tage den inspiration med dig. Skulle du i modsat fald blive stødt, eller på anden måde fornærmet over mine holdninger eller syn på denne Bdsm Relateret verden er du lige så fri til også at tage det med dig og forlade min blog for at se på andre ting der interesserer dig mere.

Uanset ønsker jeg dig god fornøjelse med det du end måtte finde på disse sider.

Respekt
Master of Empathy

Jeg kan kontaktes her // You can contact me here:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s